Tobias jobbar som maskinist i Fagersta men bor på en hästgård i Smedjebacken tillsammans med sina föräldrar, Tobias syster och henne man. Han har följt “Farmen” i många år innan tillslut beslöt sig för att söka in till programmet själv.

– Man lever sig in i det och då tycker man att de som är med i programmet är värdelösa så då ville jag visa hur bra jag är.

Vad är du gillar med programmet?

– Det är just det där spelet, alla intriger, diskussioner och alla hugg i ryggen. Där inne på Farmen får man göra det man inte ska göra på utsidan.

Alla deltagare i

“Farmen” går ut på att deltagarna ska anta utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Under programseriens gång blir en efter en av de tävlande utslagna tills en vinnare står ensam kvar och tilldelas då en halv miljon kronor.

Hundratusentals följer programmet varje vecka i TV4. Tobias är osäker på hur han kommer att tackla att bli igenkänd.

– Jag är inte alls förberedd på det och har inte ställt in mig på det. Det får komma allt eftersom. Det kommer säkert bli en chock om folk kommer fram och pratar med mig. Men samtidigt blir det nog jättekul.

Hur har vänner och bekanta reagerat på din medverkan?

– Det är många som skrivit i sociala medier och det är bara positivt hittills. Det känns ju jätteskönt men vi får se hur det blir i framtiden.

Är du orolig för hur de ska klippa programmet?

– Nej, jag vet själv hur jag var där inne så jag är inte orolig på det viset. Jag litar på dom, de klipper inte programmet för att vara elaka, de klipper för att göra ett så bra program som möjligt.

Söndagen den 6 januari klockan 20.00 är säsongsstart för “Farmen”. Sedan sänds programmet måndag till torsdag med veckofinaler varje söndag. Programmet leds av Paolo Roberto.

Här är deltagarna i Farmen 2019:

Stina Öberg, 25 år, Stockholm. Mahsa Farajollahi, 29 år, Göteborg. Inger Johansson, 51 år, Karlskrona. Diana Sundström, 37, Stockholm. Emelie Karlsson, 25, Vikersund i Norge. Maria Bjerkeden, 52 år, Gävle. Alexander Rovira, 25 år, Rotebro. Alexander Hoffström, 26 år, Göteborg. Rasmus Dangardt, 25 år, Halmstad. Tobias Johansson, 27 år, Fagersta. Kim Graversen, 48 år, Värnamo. Göran Söderlund, 65 år, Sundsvall/Stockholm.

Gillar du den här recensionen? Anmäl dig till våra helt kostnadsfria veckoliga nyhetsbrev. Ange ditt namn och din mejladress för att få våra dagliga recensioner!

Namn

Mejladress

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here