Paolo Roberto är tillbaka som programledare för en ny omgång av “Farmen”.

I januari startar den nya säsongen – och nu är det klart vilka tolv deltagare som kommer att vara med.

– I år är det många starka viljor och höga röster och det kan ju bara gå på ett sätt, säger programledare Paolo Roberto i ett pressmeddelande.

I januari är det dags för en ny säsong av “Farmen” i TV4. Nu avslöjar kanalen vilka tolv som kommer att delta i programmet.

Paolo Roberto är programledare även i den nya säsongen.

– Det är intressant att det varje år går att lyckas hitta de mest fantastiska karaktärerna! I år är det många starka viljor och höga röster och det kan ju bara gå på ett sätt! Vad ska man säga – en fantastisk säsong väntar, säger Paolo Roberto i ett pressmeddelande.

Årets deltagare

Årets deltagare är Stina Öberg, lärare från Stockholm, Mahsa Farajollahi, egenföretagare från Göteborg, Inger Johansson, vårdarbetare från Karlskrona, Diana Sundström, lastbilschaufför från Stockholm, Maria Bjärkeden, hunddagisägare från Gävle, Alexander Rovira, säkerhetskontrollant från Rotebro, Rasmus Danardt, fotograf från Halmstad, Tobias Johansson som arbetar som maskinist i Fagersta, Göran Söderlund, pensionär från Sundsvall, Kim Graversen som arbetar som drifthållare i Värnamo, Emelie Karlsson, försäljningschef från Norge och Alexander Hoffström från Göteborg som driver ett lekland.

I den nya säsongen kommer även drängen Wincent vara på plats och utvärdera deltagarnas arbetsinsatser.

Säsong tolv av “Farmen” har säsongsstart söndagen den 6 januari på TV4.

Gillar du den här recensionen? Anmäl dig till våra helt kostnadsfria veckoliga nyhetsbrev. Ange ditt namn och din mejladress för att få våra dagliga recensioner!

Namn

Mejladress

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here